Wil jij een eigen bedrijf beginnen, maar ben je nog steeds niet hersteld van je burn-out? ?

 

Misschien vraag je je af hoe je in hemelsnaam een eigen bedrijf kan starten als je geen eens de energie heb om je huishouden draaiende te houden..

Ik weet precies hoe dat voelt! Een paar jaar geleden stond ik in jouw schoenen. ??

⚡️ Je durft jezelf en je dromen niet serieus te nemen zolang je nog met een laag energie niveau zit.
⚡️ Bang voor een terugval, durf je geen grote stappen te nemen. Wat als je weer over je grenzen gaat?

Gelukkig hoef je je herstelproces niet aan het lot over te laten, maar kun je op een simpele manier elke dag je lichamelijke ‘batterij’ verder opladen.

Ik heb een werkblad gemaakt die al een heleboel personen heeft geholpen om inzicht te krijgen in hun energiehuishouding en om met mini-acties in de ‘positieve energie-spiraal’ te blijven.

⚡️ Zo weet je zeker dat je geen 2de burn-out krijgt
⚡️ en weet je precies hoeveel energie je over hebt om in je nieuwe bedrijf te steken.

Hoe fijn zou het zijn als je zonder angst voor een terugval eindelijk kan beginnen aan die prachtige droom van jou! ?

Er bestaan een heleboel fancy-pancy stilte retraites, mindfulness trainingen en yoga cursussen. Allemaal heel erg leuk en leerzaam natuurlijk. Maar waar het uiteindelijk echt om draait bij het voorkomen en herstellen van burn-out, is dat je in een positieve energie-spiraal terecht komt.

Aan het eind van de dag als je alles op en aftrekt, je onder aan de streep energie overhoudt om je reserves weer aan te vullen.

 

 

Download het werkblad ‘de positieve energie spiraal’

 

Hoe werkt het? Heel simpel via e-mail! Je hoeft dus nergens naar toe, maar kan lekker vanaf de bank, in je eigen tempo, met mij werken.

Handig, als je hersenen niet altijd mee willen werken. ?

  • Je komt te weten hoe je een burn-out voorkomt terwijl je aan je doelen werkt
  • Je krijgt meer inzicht in je energie-niveau en kiest makkelijker of je iets wel of niet moet doen
  • Je gaat automatisch mini-acties ondernemen waarmee je elke dag een beetje energie OVERhoudt, en zo de negatieve energie-spiraal doorbreekt

Zo word je elke dag wakker met net iets méér energie dan de dag ervoor, en zit je dus in de positieve spiraal. Opweg naar steeds meer energie!

Vul je gegevens hieronder in, dan stuur ik je het werkblad én je krijgt de komende dagen een liefdevolle aanmoediging van me om er echt mee aan de slag te gaan. ?

Ik vond het heel moeilijk om te bepalen wanneer ik iets wel / niet moest doen. Snapte niet meer wat mijn eigen lichaam mij wilde vertellen. De tekening van de batterij vond ik zeer waardevol! Regelmatig bedenk ik me op een moment op een dag ‘waar in de spiraal sta ik nu? Zit ik al bijna in mijn reserve energie?’ Ik vond het ook prettig om deze te gebruiken om uit te leggen aan mijn naasten, dat het voor mij op dit moment heel belangrijk is om aan het einde van de dag niet onderaan de spiraal te zitten.

Lynet

Ik was op een doodspoor door mijn burn-out en alleen stil zitten en wachten kon ik niet. Toen zag ik Tanja’s berichtje voorbij komen. Dankzij het werkblad en de e-mail begeleiding voel ik mijn lichaam veel beter aan, kan ik er naar luisteren en weet ik wat ik moet doen.

Jan Pieter

Je to the point aanpak heeft me weer alert gemaakt. Het is inderdaad zo dat ik de dingen die ik eigenlijk wil doen makkelijk laat zitten en in plaats daarvan iets ‘nuttigs’ of huishoudelijks ga doen. Ik kwam op wat ingevingen nadat ik nagedacht had over je vraag over dromen en doelen. Nu ben ik de dingen die ik wil doen ook écht gaan inplannen. Die ‘keep it simple’ aanpak is een verademing tussen al die info overload. Het is nu jou tip die helder binnenkomt en waar ik direct iets mee kan.

Alice