Wat zeggen anderen?

Ik wil jullie allemaal even bedanken en vooral Tanja, dat je dit zo hebt bedacht, gemaakt en ons hebt samengebracht. Dit is een van de weinige plaatsen waar ik eerlijk durf toe te geven dat ik nog niet helemaal hersteld ben en nog angst heb dat ik terugval. En het is zo ontzettend fijn om dat met mensen te bespreken die het begrijpen ❤❤ En de cursus zet me heel erg aan tot in mezelf keren en mezelf rust gunnen! En ik vond de opdracht van je oudere zelf zo fijn, ik heb die al zo vaak toegepast in korte tijd ? Dus dank jullie wel allemaal!

Iris

Wow Tanja wat een ‘eenvoudige’ oefeningen met een enorm effect. Voor het eerst in mijn leven heb ik nu dmv deze grafieken inzicht gekregen in mijn energiepatroon.
Pfff geen wonder dat ik altijd maar moe was en vooral ook moe bleef….!

Monique Bijlsma

Ik besloot mee te doen aan de cursus omdat ik worstelde met een ‘lege batterij’. Met vermoeidheidsklachten. Ik ben me nu bewuster van mijn fysieke signalen. Dat mijn lichaam me gewoon vertelt wat het nodig heeft, ook al begrijp ik dat niet altijd. Op momenten dat ik het wél signaleer en begrijp doe ik daar ook echt iets mee. De cursus is praktisch, eenvoudig en to-the-point. Niet eindeloos naar jezelf kijken, maar praktisch aan de slag.

Mariëlle

Ik wou je even bedanken… Ik zit aan het einde van module één van je cursus en heb terug het vertrouwen dat het ooit weer goed komt. Het klikt, het is duidelijk,… De genialiteit zit in de simpliciteit, en dat is iets erg waardevol.

Nicolas

Ik vond ik het heel moeilijk om te bepalen wanneer ik iets wel / niet moest doen. Snapte niet meer wat mijn eigen lichaam mij wilde vertellen. Wat ik heel fijn vind is dat je persoonlijk en rustig bent. Je laat duidelijk merken dat je mijn mail met aandacht hebt gelezen door persoonlijke aspecten weer terug te verwerken. Daarnaast is het heel fijn dat je je eigen, en voor mij vaak herkenbare, ervaringen deelt.

Je hebt een hele prettige stem en de tijd gaat snel voorbij. Soms betrap ik mezelf erop dat ik te ongeduldig wordt bij zulk soort oefeningen maar dat was dit keer zeker niet het geval. Ik besef nu dat ik altijd zo streng en hard voor mezelf en mijn lichaam ben. En dat mijn lichaam dat niet verdient. Dat als ik morgen dood zal gaan, dat ik dan er niet het meeste van heb gemaakt. Dat ik nog zoveel dingen wil doen en meemaken. Het lichaam heeft best veel moeten verdragen. En laat dan nog staan het hoofd.

De tekening van de batterij vond ik zeer waardevol! Regelmatig bedenk ik me op een moment op een dag ‘waar in de spiraal sta ik nu? Zit ik al bijna in mijn reserve energie?’ Ik vond het ook prettig om deze te gebruiken om uit te leggen aan mijn naasten, dat het voor mij op dit moment heel belangrijk is om aan het einde van de dag niet onderaan de spiraal te zitten.

Lynet

Ik ben zo blij dat jij mijn coach wilt zijn op deze reis. Voelde mij zo opgelucht na onze sessie. Heb in het verleden al heel wat sessies met een psycholoog gedaan, maar ben nog nooit zover gekomen als bij jou. Tijdens mijn revalidatie heb ik ook gesprekken gevoerd met een psycholoog – die wilde mij het etiket PTSS opplakken (daar ging ik dus niet mee akkoord). Zij kwam ook niet met oplossingen en jij bent echt de eerste die mij heeft verteld over energieslurpers en het oplossen hiervan. Ik ben je dus heel dankbaar!! Anoniem

Het was chaos in mijn hoofd met veel gedachten en gepieker over het verleden en de toekomst. Hierdoor ervoer ik steeds minder controle over mijn leven en voelde ik veel stress in mijn lijf. Ik wilde graag weer grip op mijn gedachten en leven krijgen, maar wilde hiervoor niet weer naar een maatschappelijk werker toe. Doordat online coaching een ontspannen en laagdrempelige manier van ondersteuning is, was dit voor mij een mooi alternatief.

Het was een ontspannen manier van werken aan mezelf. Ik startte met het doen van mijn verhaal en het omschrijven van mijn hulpvraag. Tanja gaf hier vervolgens een reactie op en stelde kritische vragen, waardoor ik uitgedaagd werd om over mezelf en mijn gedachten en gedrag na te denken. Dit kon in mijn eigen tijd en op mijn eigen tempo. Kwam ik er even niet uit, dan sloeg ik mijn mailtje op en dacht ik er nog even wat langer over na. Mijn contact met Tanja voelde meteen heel vertrouwd en ze heeft een prettige manier van communiceren. Er is geen goed of fout antwoord op de vragen die Tanja stelt, ze zijn puur om je tot nadenken over jezelf aan te zetten. Ook geeft ze haar eigen kijk op je situatie, waardoor je tot andere inzichten komt dan wanneer je in je eentje blijft stoeien met je gedachten en gepieker.

Door mijn verhaal met Tanja te delen en samen met haar te sparren over mijn gedachten en gevoelens, heb ik weer rust en ruimte in mijn hoofd en lijf gekregen. Samen met Tanja heb ik mijn gedachten en gevoelens weer op een rijtje gekregen en snap ik beter waarom ik deed wat ik deed. Doordat ik weer rust ervaar, sta ik bewuster in het leven en kan ik makkelijker omgaan met moeilijkheden die op mijn pad komen. Ook kan ik dingen makkelijker loslaten. Super fijn!

Ilse

De eerste keer dat ik Tanja’s bandje hoorde ergerde ik me aan het slome tempo. Maar al snel realiseerde ik me dat ík het was, die in de overdrive zat. Na een paar lessen dacht ik: verdorie, ik ben écht op weg naar een burn out. Luisteren naar mijn lichaam helpt enorm – en Tanja’s cursus zorgde er voor dat ik dat nou eindelijk eens ging doen. Inmiddels heb ik een sabbatical genomen. Ik heb social media een half jaar de deur uit gedaan. Ik slaap weer goed, en mijn energie begint terug te keren. Kitty Kilian

deblogacademie.nl

Net herstellende van een lange zware periode, kon ik een telefonisch contact met Tanja hebben.

Ik ben best ver wat betreft mijn denken, anticiperen, relativeren, begrijpen, etc. Maar toch.. in de grootste down-fase ooit maakt het niet uit wat je allemaal weet. Het is allemaal weg. Nu ben ik weer herstellende en dat gaat best goed. Maar ik val ook enorm nog terug en het overvalt me. Ik wist niet wat ik van het gesprek moest verwachten maar ik had wel vragen. Dus ik dacht, ik ga er gewoon voor. Tanja verraste me enorm met de manier waarop ze naar mij luisterde en waarop ze vervolgens perfect aanhaakte op mijn fase en een bril die ik op heb die mij belemmerd. Enorm onverwachts, heel gericht, en erg raak. Dankjewel Tanja! Ik ga daarmee aan het werk! Yes!

Kim

Ik hou sinds de challenge iedere dag bij hoeveel procent in m’n dagelijkse en reserve batterij zit. Met vreugde en veel tevredenheid kan ik vertellen dat ze beide langzaam omhoog kruipen. (…) De afgelopen maand ben ik nog meer dan voorheen bewust omgegaan met de balans van inspanning en ontspanning met als gevolg dat het flink is gestegen en ik ook het gevoel heb er meer invloed op te hebben, dat is heel fijn! Tanja, je batterij concept werkt echt! Ik ervaar zeker nog lichamelijke klachten, langzaamaan worden die wel minder gelukkig. Ik denk dat ik soms m’n batterij al aan het oprekken ben en zorg dat ik daarna extra rust pak. Inmiddels gun ik me die zelf ook! Voor mij al een hele stap vooruit. ? Simone

Heel spannend voor mij om een groot bedrag te investeren in coaching. Ik kende Tanja nog niet maar zag een paar keer haar advertentie voorbij komen op FB. Ik voelde een enorme aantrekkingskracht bij wat ze schreef en vooral haar manier van werken leek me erg prettig. Heel persoonlijk en warm, zo kwam Tanja over en ze bleek ook zo te zijn tijdens de gesprekken die we hadden. Ze heeft me enorm geholpen om mijn eigen bedrijf professioneler neer te zetten en ze heeft me op een fijne manier gepushed om meer van mezelf te laten zien. Bedankt Tanja voor al jouw wijsheid en kennis. Je hebt me in een korte tijd veel verder gebracht op zakelijk en persoonlijk gebied.

Nynke Kemper

star-child.nl

Ook hier niets anders dan lof. Ik zou niet weten waar ik zou staan zonder de cursus. Ik voel mijn mindset veranderen en ben terug positief…? de wegen kruisten zich op het ideale moment… dank je wel.

Hannelore Peters

Sinds 2018 ben ik een van de trouwe volgster van Tanja, van burnout naar eigen bedrijf. Erg inspirerend en verhelderd, een aantrekkingskracht door openheid, voorbeeld gerichte terugkoppeling, waardoor het beter begrijpbaar en toepasbaar is op je eigen situatie.

Tijdens onze gratis telefoon/kennismaking sessie wist ze ondanks mijn geratel over mijn situaties, belevenissen en zelf-inzichten, een samenvattende terugkoppeling te geven. De juiste vragen te stellen, die mij verder hielpen in mijn bewustwording, waarna het mij nog meer motiveerde en activeren om gericht stappen te zetten.

Zeker aan te raden en een meerwaarde! Dank je wel Tanja.

Nathalie Sulman

Simplicity Coaching

Ik was op een doodspoor door mijn burn-out en alleen stil zitten en wachten kon ik niet. Toen zag ik Tanja’s berichtje voorbij komen. Dankzij het werkblad en de e-mail begeleiding voel ik mijn lichaam veel beter aan, kan ik er naar luisteren en weet ik wat ik moet doen. Voelt als een vrij contact zonder de serieuze lading terwijl het toch serieus blijft. Ga zo door, echt. Het helpt enorm.

Jan Pieter

Super bedankt voor je tijd en hulp. Ik heb inmiddels de woensdag gekozen om leuke dingen te doen en om voor mezelf te besteden. Dit voelt echt super fijn, ook als je dierbaren vertellen dat ze trots op je zijn dat je hulp hebt gezocht en er dus heel hard mee bezig bent. Ik zou mensen jou aanraden omdat je via de mail ook gewoon je verhaal kunt doen je hoeft nergens heen je kan alles vanuit huis op je eigen plekje dat vond ik heel erg fijn. De skype-sessie vond ik ook een hele fijne ervaring. Tanja ik wil je ontzettend bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan je hebt me er erg mee geholpen super bedankt. Aan jouw adviezen en opdrachten heb ik anders naar mezelf kunnen en durven kijken. Dankjewel!

Miranda

Ik heb de afgelopen dagen nagedacht over je mail en je opdrachten en een stuk bewuster gelet op wat ik nu precies doe. En het is inderdaad zo dat ik de dingen die ik eigenlijk wil doen makkelijk laat zitten en in plaats daarvan eerder iets nuttigs of huishoudelijk ga doen. Je ‘to the point’ aanpak heeft me daar weer alert op gemaakt. Ik weet het natuurlijk ergens wel, maar het is op de een of andere manier soms goed om het weer even van iemand te horen. Zelf loop je al snel voortdurend in hetzelfde cirkeltje rond, ook al ben je je soms nog zo bewust van bepaalde zaken.

Ik kwam zelf ook weer op wat ingevingen na nagedacht te hebben over je vragen over dromen en doelen. En nu de dingen die ik wil doen ook echt gaan inplannen. Vooral die ‘keep it simple’ aanpak is best een verademing tussen al die info overload. Als je weinig energie hebt en snel overweldigd bent is het laatste waar je op zit te wachten lange stappenplannen of allerlei complexe methoden en technieken. Niet dat ik me daar niet in verdiep, maar het is nu jouw tip die helder binnenkomt en waar ik direct iets mee kan.

Alice

Over Mij

Ik deel geen schoppen uit want dat doe je zelf al genoeg.

Ik leer je juist simpele manieren om naar je lichaam te luisteren en mentaal te ontspannen. Zodat je tijd, energie en aandacht overhoud voor de dingen die je écht wil doen en om bewust te genieten van je vrije tijd.

Hoewel mediteren op een kussentje midden in de wilde natuur op mijn bucket-list staat, geef ik geen pleisters op de wond maar een praktische handleiding waarmee je zelf de touwtjes van je energiehuishouding in handen neemt.

Door schade en schande geleerd, maar nu onwijs blij te zien, als powervrouwen zoals jij weer gaan genieten van hun energie!

Meer weten? Lees mijn verhaal.

Reageren?

Dat kan! Zoek me op, op instagramfacebook of twitter, en deel je gedachten bij één van mijn posts. Leuk!

Liever privé of lang verhaal? Stuur dan een mailtje naar tanja@tanjadelang.nl.

Koekiemonster

Op deze website worden cookies verzamend. Wil je weten welke gegevens er worden verzameld en wat ik er allemaal mee doe? Bekijk dan het privacybeleid.