Over Mij

Ik deel geen schoppen uit want dat doe je zelf al genoeg.

Ik leer je juist simpele manieren om naar je lichaam te luisteren en mentaal te ontspannen. Zodat je tijd, energie en aandacht overhoud voor de dingen die je écht wil doen en om bewust te genieten van je vrije tijd.

Hoewel mediteren op een kussentje midden in de wilde natuur op mijn bucket-list staat, geef ik geen pleisters op de wond maar een praktische handleiding waarmee je zelf de touwtjes van je energiehuishouding in handen neemt.

Door schade en schande geleerd, maar nu onwijs blij te zien, als powervrouwen zoals jij weer gaan genieten van hun energie!

Meer weten? Lees mijn verhaal.

Reageren?

Dat kan! Zoek me op, op instagramfacebook of twitter, en deel je gedachten bij één van mijn posts. Leuk!

Liever privé of lang verhaal? Stuur dan een mailtje naar tanja@tanjadelang.nl.

Koekiemonster

Op deze website worden cookies verzamend. Wil je weten welke gegevens er worden verzameld en wat ik er allemaal mee doe? Bekijk dan het privacybeleid.