Weet jij ook niet hoe je er vanaf moet springen?

Verlang je naar een rustig(er) leven?

Wil jij voor jezelf kunnen kiezen zonder schuldgevoel?

Eindelijk goed herstellen van je burn-out en weer op je volle batterij functioneren?

Waarom is het je nog niet gelukt?

Dit zal vast niet de eerste keer zijn dat je opzoek bent naar een manier om goed te herstellen, niet waar?

Misschien is het goed om even stil te staan bij de vraag: waarom je nog niet bent waar je graag zou willen zijn?

Ik heb ook ooit op hetzelfde punt gestaan, en door mezelf deze vraag je stellen is het mij gelukt een hele nieuwe weg in te slaan dat uiteindelijk het resultaat heeft gebracht dat ik zocht.

Lees verder om te leren over mijn zoektocht en de oplossing die ik gevonden heb. Wanneer jij deze pagina tot het eind hebt gelezen weet je wat de meest eenvoudige en effectieve manier is om langdurig te herstellen van burn-out.

Hoi, mijn naam is Tanja.

Een paar jaar geleden zat ik ook op die afgrond-in-denderende-trein..

Mijn Verhaal

Mijn armen beginnen te trillen.

Ik hou het niet meer. Pfff.. ik steek de schop terug in de aarde en ga weer op het trapje zitten dat naar onze toekomstige leefkuil leid. Na 2 x zandscheppen ben ik helemaal uitgeput. In dit tempo gaat het jaren duren tot onze tuin af is. Zal ik ooit weer mijn energie terugkrijgen? 

Sinds een paar maanden heb ik toegegeven aan mezelf dat ik ziek ben (na jaren ontkend te hebben) en dat ik echt moet gaan herstellen van deze burn-out klachten. Maar het herstel lijkt zoooo lang te duren, dat ik soms geen licht meer aan het einde van de tunnel zie. 

Ik heb het gevoel dat ik gevangen zit. Ik heb rust nodig om te herstellen, maar door mijn lage energie niveau KAN ik niet goed voor mezelf zorgen waardoor ik geen rust krijg. Laat staan nog iets nuttigs te doen.

Ook ben ik nog steeds extreem gevoelig voor prikkels en geluiden, wat ervoor zorgt dat ik maar in een gestreste staat blijf. Hoe kan ik mijn batterij opladen als ik niet eens kan slapen?!

De paradox

 

Mijn probleem was dat ik compleet vastliep, lichamelijk maar ook mentaal.

Ik probeerde mezelf te pushen. Als ik maar hard genoeg mijn best doe, krijg ik mijn leven wel weer op de rit, hield ik mezelf voor. Deze aanpak heeft altijd gewerkt in het verleden, maar nu niet. Nu trok mijn lichaam aan de handrem. 

Terwijl ik daar zat in de tuin met 0% energie, besefte ik me ineens dat ik op het eind van een doodlopende weg was aangekomen.

Ik kon wel steeds weer hetzelfde blijven proberen (schouwders eronder en doorgaan) en steeds opnieuw een ander resultaat verwachten, maar dat klinkt als waanzin.

Jarenlang heb ik mezelf weggecijferd, ik de hoop dat anderen mijn behoeften zouden opmerken. Jarenlang mijn uiterste best gedaan en steeds weer opnieuw gefaald. Ik zal nooit goed genoeg zijn, waarom blijf ik het dan proberen?

De trein raast de afgrond in en ik blijf er gewoon op zitten, hopend dat er een wonder gebeurt en de trein ineens over een brug gaat rijden.

Die dag besloot ik een afslag te nemen. Wie weet zou ik dan op een andere bestemming komen.

Mijn kronkelige pad naar een volle batterij

Na mijn beslissing mezelf helemaal over te geven aan mijn herstelproces, verdwenen voor het eerst een heleboel negatieve gedachten. Het was zo’n opluchting om een keer echt naar mijn lichaam te luisteren! Jammer genoeg werden mijn lichamelijke klachten niet beter, juist erger. Nu pas voelde ik hoe ontzettend moe en uitgeput ik eigenlijk was. Het was een stressvolle periode. Ik had geen idee wat er met mij aan de hand was en wat ik moest doen. Ik kreeg allerlei tegenstrijdige adviezen en op internet stond te veel info waar ik in verdronk.

Ik probeerde van alles, van gezonde voeding tot meer beweging, om mijn burn-out klachten te verlichten. Ik had geen idee of ik goed bezig was. Ik had geen stappenplan en deed maar wat (herkenbaar?). Ik pushte mezelf nog steeds veel te veel, wat averechts werkte op mijn herstel waardoor het ook veel langer heeft geduurd dan nodig. 

Hoewel ik me ontzettend gefrustreerd voelde gaf ik het niet op. Het hielp ook niet dat ik te horen kreeg van sommigen dat je gewoon maar moet accepteren dat je na een burn-out altijd gevoeliger zal zijn en minder energie zal blijven houden. Dat KON ik niet accepteren.

Gelukkig kwam na ongeveer een jaar experimenteren wat succes in zicht.

Ik had bedacht dat mijn burn-out te vergelijken was met een lege batterij. Een metafoor die mij hielp elke dag wat energie over te houden als ik ging slapen. En ja hoor, dat werkte!

Doordat mijn batterij zich langzaam weer vulde, namen mijn lichamelijke klachten af en kreeg ik eindelijk weer zin en energie om leuke (en minder leuke) activiteiten te ondernemen. Ik begon de natuur te bestuderen, foto’s te maken en bijpassende blogs te schrijven. Ik kreeg weer hoop dat ik ooit een voldoeningschenkend leven zou kunnen leiden dat vol te houden is.

Ik vond het heel leuk om bv over de deze sollitaire wesp (de vliegendoder) die in onze tuin leeft, te leren en te schrijven tijdens mijn burn-out.

De Leugen

 

Hoewel ik nu eindelijk hoop had, was ik er nog niet. De angst voor een terugval bleef aanwezig en nieuwe onzekerheden kwamen naar boven. Ik had heel sterk het gevoel dat er iets mis met mij was en dat ik gewoon niet geschikt was om ooit nog normaal te kunnen functioneren.

Ik VOELDE deze dingen maar ik wist nu voor het eerst dat het niet waar was.

Ik kon nu eindelijk doorzien dat dit soort gedachten (overtuigingen die we hebben meegekregen in onze opvoeding of door de maatschappij) niet waar waren en er juist voor hebben gezorgd dat ik mezelf teveel heb gepusht!

Toen ik eindelijk begreep dat het allemaal een grote leugen was en dat er niets mis met mij was, kon ik eindelijk uit de burn-out gevangenis breken.

Hierna ging het heel snel. Ik kon eindelijk voor mijzelf kiezen en de rust pakken die ik zo hard nodig had zonder schuldgevoel. Mijn herstel ging nu exponentieel vooruit en ik begon mijn leven steeds meer te vullen met energiegevende activiteiten die wél bij mijn ‘echte ik’ passen.

Verborgen voordelen

Ik ben natuurlijk hartstikke blij dat ik weer hersteld ben, en mijn batterij weer lekker opgeladen is. Maar behalve dat, ben ik door deze reis ook compleet veranderd als persoon.

Ik durf nu openlijk mijzelf te zijn en keuzes te maken die bij mij en mijn dromen passen

Tijdens mijn herstelperiode heb ik ontdekt op welke manier ik waarde kan creëren voor anderen met mijn talenten waardoor ik mijn eigen bedrijf heb kunnen starten

Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid, ik neem nu 100% de verantwoordelijkheid voor mijn gezondheid en geluk

Ik ben niet de enige die dit soort resultaten heeft behaald, dus ook voor jou is het mogelijk!

Laad je batterij op

en herstel van burn-out

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd en de verschillende strategieën die mij hebben geholpen, heb ik omgetoverd tot een eenvoudig stappenplan.

Een online cursus die jij in je eigen tempo kan volgen.

Ontdek wat de meest simpele en meest effectieve manier is om langdurig te herstellen van burn-out.

Er komen geen meditatiekussentjes of yogamatten aan te pas. Je gaat gewoon leren je batterij op te laden.

En als je het eenmaal kan, kan je het niet meer verleren.

Net als fietsen.

 

De cursus bestaat uit 3 modules

Ik neem je mee van het aller eerste begin, het acceptatie proces van je burn-out, tot de laatste stap: het opbouwen van je energie op een duurzame manier. Herstellen zonder terugvallen en je leven vullen met energiegevende activiteiten.

Module 1: Zo werkt je batterij

In deze module duiken we in de metafoor van een batterij, dat dient als houvast. Wanneer je je bewust wordt van jouw energiehuishouding en hoe vol (of leeg) jouw batterij zit, wordt het makkelijker te accepteren dat er iets niet goed gaat en dat er iets moet veranderen. Als je weet waar het probleem zit en hoe ernsitg die is, MOET je er wel iets aan doen. Je kunt jezelf niet meer tegenhouden om het op te lossen. 😉

 • Je ziet in wat voor gevolgen heb heeft, voor je batterij, van het wel of niet doen van een activiteit
 • Dat helpt je betere keuzes te maken en grenzen te stellen
 • Je voelt eindelijk alsof je de touwtjes in handen hebt over je eigen energiehuishouding

 

Wow Tanja wat een ‘eenvoudige’ oefeningen met een enorm effect. Voor het eerst in mijn leven heb ik nu dmv deze grafieken inzicht gekregen in mijn energiepatroon. Pfff geen wonder dat ik altijd maar moe was en vooral ook moe bleef….!

Monique Bijlsma

Module 2: Zo luister je naar je lichaam

Deze module staat in het teken van jouw relatie met je lichaam. Hoe herken je de verschillende signalen en hoe reageer je er op? Je leert welke gewoonten je kan gaan intergeren in je leven, zodat energie overhouden als vanzelf gaat. Zo wordt het een onomkoombare realiteit dat jij definitief gaat herstellen.

 • Je krijgt meer begrip voor je lichaam, je wordt milder naar jezelf
 • Je stapt uit de ratrace, je gevoel neemt nu de leiding i.p.v. je hoofd
 • Je leert welke gewoonten bijdragen aan een constant volle batterij

Module 3: Zo kies je voor jezelf

Hoewel de andere modules je op een praktische manier uit de put helpen, gebeurt hier het echte werk waardoor er chronisch iets verandert in je mindset. Dit is het ingredient dat ervoor zorgt dat je niet meer bang zal zijn ooit in een 2de burn-out verzijld te raken.

 • Je leert omgaan met de negatieve stemmetjes in je hoofd
 • Je kan eindelijk NEE zeggen zonder rotgevoel

 

Het scheelt je enorm veel werk, tijd en kostbare energie

Ik gun je precies dezelfde resultaten als die ik heb ervaren door het overwinnen van mijn burn-out. Maar dan het liefst zónder dat je door dezelfde ellende heen moet als in mijn proces.

Ik heb 6 jaar gestruggled in de negative energiespiraal, daarna heb ik jarenlang geëxperimenteerd met verschillende manieren om te herstellen, om erachter te komen wat wel en niet werkt bij herstel en waarom. Door mijn eigen ervaring en het begeleiden van een heleboel mensen weet ik ondertussen precies door welke fases je heen gaat en wat je wanneer nodig hebt om op een zo snel en duurzaam mogelijke manier te herstellen.

Het scheelt je onwijs veel werk dat je het niet meer zelf hoeft uit te zoeken of een levend proefkonijn hoeft te zijn. 

In plaats van jaren op en neer te gaan, kun je nu de kortste route nemen naar een volle batterij zonder allerlei poes pas en meditatiekussentjes.

Hoe zou het voor je zijn als..

Je jezelf helemaal zou kunnen overgeven aan je herstelproces, zodat je zonder schuldgevoel je batterij kan opladen?

Een simpel en bewezen stappenplan kan volgen, zodat je je kostbare aandacht en energie op positieve dingen kan richten?

Je in een positieve spiraal komt en BLIJFT, zodat je in afzienbare tijd weer terug jezelf kan zijn?

Ik wou je even bedanken… Ik zit aan het einde van module één van je cursus en heb terug het vertrouwen dat het ooit weer goed komt. Het klikt, het is duidelijk,… De genialiteit zit in de simpliciteit, en dat is iets erg waardevol.

Nicolas

Voor het zelfde bedrag als een dagje dierentuin met de kinderen, kun je al meedoen met alle lessen in deze cursus. Het zou een te uitgebreide pagina worden als ik je zou vertellen over alles wat erin zit en wat voor impact het heeft op je leven. Toch wil ik je een idee geven van wat er gebeurt als jij straks de cursus gaat volgen en wat je kunt verwachten.

EXTRA’s

BonusModule: Zo Bouw je je energie op

Tijdens de cursus zul je merken dat je steeds meer energie begint te krijgen. Omdat er dan veel vragen ontstaan over hoe je de overgang maakt naar een normaal leven, zal ik komende maand een extra module toevoegen aan de cursus die gaat over de opbouwfase.

 • Je leert hoe je het ideale moment bepaalt om te beginnen met opbouwen
 • Je creëert een mooie balans tussen herstellen en opbouwen, je voelt je in controle over je herstel
 • Je gaat op een gezonde manier jojo-en, je blijft in de juiste energie en neem af en toe die stap terug

 

Facebook Community

De eerste groep cursisten wilden heel graag een community, daarom heb ik een besloten Facebookgroep aangemaakt waarin ze elkaar kunnen aanmoedigen en helpen. Het is een hele hechte groep geworden waarin een milde en positieve support sfeer heerst die je niet wil missen tijdens je herstel van burn-out.

Ook als je geen Facebook hebt, kun je genieten van de ervaringen van andere cursisten. In de online omgeving is er namelijk ook ruimte om reacties te plaatsen onder de verschillende lessen en zo van elkaar te leren.

Ik wil jullie allemaal even bedanken en vooral Tanja, dat je dit zo hebt bedacht, gemaakt en ons hebt samengebracht. Dit is een van de weinige plaatsen waar ik eerlijk durf toe te geven dat ik nog niet helemaal hersteld ben en nog angst heb dat ik terugval. En het is zo ontzettend fijn om dat met mensen te bespreken die het begrijpen ❤❤ En de cursus zet me heel erg aan tot in mezelf keren en mezelf rust gunnen! En ik vond de opdracht van je oudere zelf zo fijn, ik heb die al zo vaak toegepast in korte tijd ? Dus dank jullie wel allemaal!

Iris

Wat is de cursus waard?

Als je de totale waarde van de onderdelen van de cursus zou optellen, dan zou de waarde van de cursus rond de 650 euro liggen. 

Als je alleen al een mindset shift zou kunnen maken waardoor je voor jezelf durft te kiezen en een leven dat bij je past, zou dat het dan waard zijn?

Als het alleen al zou voorkomen dat je wegzakt in een volgende burn-out, zou dat het dan waard zijn?

Natuurlijk ga ik je geen 650 euro vragen voor de cursus. Ik leef ontzettend met je mee en ik wil de cursus graag betaalbaar houden voor iedereen die het nodig heeft. Daarom kun je je aanmelden voor nog geen zesde van de waarde, namelijk 99 euro.

Daarnaast neem ik alle riciso op mijzelf met de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Waarom nu?

Op dit moment ligt er een bijzondere kans voor je neus. Als je je nu aanmeldt krijg je levenslang toegang tot de cursus en alles wat ik er nog aan bonussen bij maak in de toekomst. Op den duur ben ik van plan deze cursus (samen met andere cursussen) in een membership om te zetten. Dat betekent dat nieuwe cursisten in de toekomst elke maand opnieuw zullen moeten betalen om toegang te houden tot deze cursus en de community.

Omdat ik op dit moment nog volop feedback vraag van de huidige cursisten om van deze cursus de beste anti-burnout cursus te maken dat er is, beloon ik dat met deze bonus.

Stel je voor..

Dat jouw batterij weer opgeladen zou zijn tot 80, 90 of misschien zelfs weer 100%. Wat zou je dan allemaal doen met die energie!? Zou dat betekenen dat je..

Eindelijk kan solliciteren op die droomjob of beginnen aan je eigen droombedrijf?

Weer kunt reizen of misschien gewoon weer kunt genieten van de kleine dingen in het leven?

Je eindelijk de vrolijke en energieke ouder, partner of vriend(in) kunt zijn die je jouw dierbaren gunt?

Stel het niet langer meer uit

Ik weet dat het moeilijk is voor te stellen dat dat soort resultaten mogelijk zijn voor jou, vooral als je al een tijd lang hebt rondgelopen met een lege batterij. Maar als ik (met mijn toen lage zelfvertrouwen) al die hobbels heb kunnen overwinnen, kun jij het met mijn hulp helemaal!

Meld je aan voor de cursus door op de knop hieronder te klikken.

Je komt dan op een pagina waar je je gegevens in kunt vullen en veilig kunt betalen. Na je betaling wordt de pagina doorverwezen naar een bedanktpagina met een link naar de online omgeving van de cursus. Al is het 2 uur ‘s nachts, je kunt gelijk de eerste welkomsvideo bekijken! Vanaf dat moment neem ik het stokje van je over en hoef jij alleen nog maar lekker de lessen te volgen in je eigen tempo. 🙂

Ook hier niets anders dan lof. Ik zou niet weten waar ik zou staan zonder de cursus. Ik voel mijn mindset veranderen en ben terug positief…? de wegen kruisten zich op het ideale moment… dank je wel.  

Hannelore Peters

Voor degene die zich nu aanmelden, dit is wat je te wachten staat:

Nadat je betaling is ontvangen krijg je direct 3 e-mailtjes. De eerste twee zijn een bevestiging van je betaling en je accountgegevens. De laatste is een welkomstmail. Daarin vind je nogmaals de link naar de online omgeving waar de welkomsvideo voor je klaar staat met je eerste portie herkenning, steun en troost.

Dat zijn de eerste e-mailtjes van een serie die je 2 maanden lang (om de paar dagen) zal ontvangen met liefdevolle aanmoedigingen om de lessen en opdrachten van de cursus te doen.

Jep, het is tijd om een keuze te maken.

Het maakt mij niet uit welke keuze jij maakt. Ik weet dat de community gevuld zal zijn met cursisten die vol voor hun gezondheid en dromen gaan en daar een helpende hand bij durven te vragen.

Of je wel of niet meedoet maakt vooral verschil voor JOU. Je weet dat als je het zelf gaat proberen het gegarandeerd langer zal duren en je harder zal moeten werken voor hetzelfde resultaat. Als je al hetzelfde resultaat behaald..

FAQ

Het kan zijn dat je nog een paar vragen wil hebben beantwoord, zodat je met een zeker gevoel kunt kiezen voor deze cursus. Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail je vraag dan naar tanja@tanjdelang.nl.

HOE LANG BLIJF IK TOEGANG HOUDEN TOT HET CURSUS MATERIAAL?

Levenslang! Dus je kan helemaal je eigen tempo bepalen waarin je de cursus volgt. Van mij part doe je er een jaar of langer over om alles toe te passen wat je leert. Het laatste wat ik wil is dat je je gehaast voelt in je herstelproces van burn-out. ?

In de loop van de tijd zullen er allerlei extra bonussen vrijkomen en zal de cursus steeds meer waard worden. Dat is het voordeel dat je hebt als early adopter!

MOET IK EEN ONDERNEMER ZIJN OF IEMAND DIE DROOMT VAN EEN EIGEN BEDRIJF?

Nee. Het is inderdaad zo dat mijn ideale klanten waarmee in 1-op-1 als coach werk, de droom hebben om voor zichzelf te beginnen of al begonnen zijn. Maar deze cursus staat daar los van. Het is voor iedereen die een burn-out heeft of spanningsklachten ervaart en graag langdurig wil herstellen.

Wel vind ik het belangrijk dat je dezelfde mindset hebt als ik. Namelijk dat je er oprecht in gelooft dat het mogelijk is om je leven zó in te richten dat het bij je past en je energie geeft. Dus de verantwoordelijkheid op je durft te nemen voor je herstel en geluk.

ZIT ER BIJ DEZE CURSUS OOK AF EN TOE EEN LIVE TRAINING OID? IK MERK DAT, MET DE CHALLENGE, IK DAT ERG PRETTIG EN MOTIVEREND VOND!

Officieel zitten er geen live trainingen bij deze cursus, maar omdat ik graag feedback wil hou ik regelmatig een live Q&A in de FB community. Dus dat krijg je als bonus. ?

Kan ik mijn eigen tempo bepalen waarin ik de lessen volg?

Ja. Alle lessen en video’s van de eerste 3 modules staat al online en zou je, als je dat zou willen, achter elkaar kunnen bekijken.

Daarnaast krijg je van mij 2 maanden lang om de paar dagen een e-mail waarmee ik je door de cursus heen loods. Als dit te langzaam of te snel voor je gaat kun je je altijd uitschrijven van deze e-mailserie en zelf je tempo bepalen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN MET MIJN AANKOOP?

Je hebt in Europa altijd recht om binnen 14 dagen af te zien van je aankoop. Stuur in dat geval een e-mail naar tanja@tanjadelang.nl dan draai ik de aankoop terug en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

HOE ZIET DE ONLINE OMGEVING ERUIT?

De cursus heeft dezelfde styling en opmaak als deze pagina en is responsive. Dat betekent dat je alle lessen en video’s op alle soorten apparaten (pc’s, tablets en telefoons bijvoorbeeld, die verbonden zijn met internet) goed kunt bekijken. 

Wat als ik een vraag krijg?

Elke module bevat een onderdeel waarin de meest gestelde vragen worden behandelt. Het kan natuurlijk zijn dat je toch nog een vraag krijgt die nog niet beantwoord is. Onder elke afzonderlijke les is het mogelijk om reacties te plaatsen, ik hou die in de gaten en beantwoord je vraag binnen een paar dagen. Maar het makkelijkste is natuurlijk als je je vraag op facebook in de community stelt. Je krijgt dan direct antwoord van de andere cursisten of van mij. Geen vraag blijft onbeantwoord!

Moet ik een burn-out diagnose hebben?

Nee, ik ben geen dokter dus ik doe niet aan labeltjes. Als je tot hier hebt gelezen en je voelt dat deze cursus voor jou bedoelt is en je zal helpen je gezondheid of welzijn te verbeteren, dan mag niemand je tegenhouden om aan te melden! 

Is de cursus en community alleen voor vrouwen?

Nee absoluut niet. Ik ben zelf een vrouw en daarom trek ik (misschien ook door de styling van de website) vooral vrouwen aan, maar de inhoud van de cursus is net zo geschikt voor mannen. Op dit moment volgen er allerlei verschillende mensen de cursus. Jong, oud, man en vrouw. 

Samenvatting

Dit is dus wat je krijgt:

Levenslang toegang tot het cursusmateriaal.

Module 1: Zo werkt je batterij (t.w.v. 100 euro)

Module 2: Zo luister je naar je lichaam (t.w.v. 100 euro)

Module 3: Zo kies je voor jezelf (t.w.v. 100 euro)

Bonusmodule: Zo bouw je je energie weer op (t.w.v. 100 euro)

Community op facebook (t.w.v. 200 euro)

Twee maanden lang om de paar dagen een liefdevolle aanmoediging per mail (t.w.v. 50 euro)

Allerlei bonuslessen en live Q&A

Totale prijs is 650 euro 99 euro

Klik op de knop om af te rekenen en gelijk toegang te krijgen tot de cursus. Er staat een welkomstvideo voor je klaar met je eerste portie herkenning, steun en troost!